Open ma – vr van 10u-12u30 en 13u30-18u
zat doorlopend 10u-18u

Gesloten woe & zon

ADRES

Kapelsesteenweg 587
2180 Mariaburg - Ekeren
03/605 99 92

Premium Sigaren

Sinds half 2013 bezit Appellation Contrôlée met enige fierheid de status van Habanos Specialist, een status die circa 40 zaken in België bezitten. Hiervoor komt men in aanmerking als er een opgelegd minimum assortiment gevolgd wordt én de nodige kennis aanwezig is (bekomen via opleiding in Cuba) om klanten een degelijke service te kunnen bieden. Dit wordt geverifieerd door de alleen invoerder Cubacigar Benelux.

Voorts volgen wij ook een aantal niet-Cubaanse merken die een begrip vormen voor de liefhebbers van longfillers. Zo onder meer Arturo Fuente, Cumpay, Don Thomas, El Credito, Flor de Selva, Griffin’s en Macanudo.

Habanos Specialist

Appellation Contrôlée

Al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in wijnen, champagne,
sterke dranken en sigaren. Bezoek onze winkel of bestel (binnenkort) online.

THE CLUB (private lounge)

Op de 1e verdieping organiseren we regelmatig thematische proeverijen om ons aanbod van unieke dranken aan u voor te stellen.

MEER INFO TASTINGS

NIEUWS MBT DEGUSTATIES

Deel uw gegevens met ons zodat wij u per mail voor onze events kunnen uitnodigen. U kan zich, bij interesse, vervolgens per event online inschrijven

MEER INFO

HIGH END WIJNEN EN SPIRITS

Bent u geïnteresseerd in high end wijnen & spirits? Wij hebben vrij constant bijzondere én exclusieve flessen op voorraad... Gelieve ons te contacteren via mail.

MEER INFO